Geçtiğimiz günlerde İskilipliyim Haber Facebook Grubunda çıkan ‘İhtiyaç sahibi aile’ haberini gören İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, aile ve çocuklarla yakından ilgilendi. İskilip İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Bilal Arıcının girişimleri sonucu aileye destek olmak için, Belediye Başkanı Ali Sülük’ün eşi aileyi ziyaret etti.

RABBİM HAYIRLARINI KABUL EYLESİN

İskilip'te ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek onlara destek olmak için çaba sarf eden, İskilip İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Bilal Arıcı yaptığı açıklamada, “ İlçede başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesi kapsamında ailelerimizi tespit ederek onlara destek olmaya çalışıyoruz. İskilipliyim Haber Grubumuzdan yaptığımız duyuru sonrasında sağ olsun hayırseverlerimizin yardımları ailemize ulaşmaya başladı. Ailemizde Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim almak zorunda olan çocuklarımız için hayırseverlerimiz kırtasiye, tablet ve çocuklarımızın internet ihtiyacını karşılandı. Bugün aileye yaptığımız ziyarette ise; Belediye Başkanımızın Hanımı Selma hanım, “Ailemizin her zaman yanında olacağını ve diğer ihtiyaçlarının Hilal Masa tarafından tespit edilerek en kısa sürede yapılacağının sözünü verdi. Desteklerini esirgemeyen Başkanımız Ali Sülük’e ve eşi Selma hanıma, Kızılay İlçe Başkan Yardımcısı Bekir Gedik’e ve ayrıca sosyal medyadan takip eden tüm hayırseverlerimizin hayırlarını Rabbim kabul eylesin” dedi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye Başkanı Ali Sülük’ün Eşi Selma Sülük ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “ Eşimle beraber bu haberi görür görmez ihtiyaç sahibi bu ailemiz için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünerek harekete geçtik. Bugün ailemizin yanında olduk ve onların hislerini paylaştık. Biz elimizdeki imkân dâhilinde onlara ulaşmaya çalıştık. Bizlere bu ailemizi duyuran; İhlâs Haber Ajansı Temsilcisi Bilal Arıcıya, ailemize destek olan Kızılay İlçe Başkan Yardımcısı Bekir Gedik’e ve bu ailemize maddi ve manevi yanında olan bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

ONLARIN YANINDA OLMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Belediye Başkanı Ali Sülük, “ İhtiyaç Sahibi ailelerimizin yanında olmaya göreve geldiğimiz günden beri devam ediyoruz. Ailemizin ihtiyaçlarına Hilal masa birimimiz tarafından hazırladığımız ihtiyaç setimizi ulaştırdık. Onların yanında olmak bizim görevimiz” dedi.