İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük Hacı Piri Mahalle Muhtarı Erol Mastan ile birlikte, Hacı Piri Mahallesinde yapımı devam eden yolcu duraklarını, dikilen fidanları ve muhtarın sorunlarını yerinde inceledi.

VATANDAŞIMIZI YAZIN SICAKTAN, KIŞIN SOĞUKTAN KORUYACAĞIZ

Sanayi Bölgesinden gelen talep doğrultusunda Belediye Başkanı Ali Sülük, Sanayi Minibüs bekleme noktasına 3 tane yolcu durağı yapıyor. Başkan yaptığı açıklamada, “ Vatandaşımızı kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumak için başlattığımız çalışmayla, Sanayi Bölgemize 3 adet Yolcu Durağı yapmaya başladık. Yapımını üretken belediyecilik anlayışımızla en kısa sürede tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız. Var olsun üretken belediye, Var olsun çalışan Belediye ” dedi.

MUHTARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Mahallesinde ki ihtiyaçları Başkan Ali Sülük’e ileten Muhtar, “ Başkan’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.”Muhtarın taleplerini yerinde inceleyen Başkan Ali Sülük, Zabıta Amir Yardımcısı Mustafa Kaşak’a ve Fen İşleri Teknikeri Yusuf Anıl Anaç’a Muhtarın İsteklerini not aldırdı.

VATANDAŞIMIZIN EMRİNDEYİZ

Başkan Ali Sülük Hacı Piri Mahallesinde inceleme sonrasında yaptığı açıklamada, “ İlçemizde muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki ‘Aşkla çalışan yorulmaz.’ Muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin isteklerini dinleyerek, yerine getirmeye çalışıyoruz. İlk gün ki zindelikle, ilk gün ki heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz vatandaşımıza hizmette sevdalıyız ve çalışmalarımızla 7 gün 24 saat vatandaşımızın emrindeyiz” dedi.