Yerleştirme sırasında ilk 2000 içinde yer alan Mübarra Yalçın Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini, Ganime Kaymaz Eskişehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi kazandı.

Pandemi sürecinde devam eden seminer çalışmalarını inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu öğretmenlerin ve idarecilerin yeni eğitim yılını kutladı.

Okul ziyareti sırasında YKS sonuçlarını inceleyen Atcıoğlu okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etti. Önemli olanın zirveye çıkmak değil zirvede kalmak olduğunu belirten Atcıoğlu, Covid19 salgını süresince gerek uzaktan eğitim gerekse canlı derslerle öğrencilerin takibini yapan öğretmenlere teşekkür etti.

Yeni öğretim yılında başarının artarak devam etmesi gerektiğini söyleyen Atcıoğlu yeni dönemde de her türlü olumsuzluğa rağmen öğretmen olarak her ne şartta olursa olsun fedakarca eğitime devam edilmesini vurgulayarak yılmadan ümitsizliğe kapılmadan mesleğimizi en iyi şekilde icra edilmesini belirtti. Uzaktan eğitim süresince veli ve öğrencilerle irtibatı koparmamanın başarıyı arttırdığını söyledi.