23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Covid -19 virüsü nedeniyle kısıtlamalı bir şekilde Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle yapıldı. Törene İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Belediye Başkan Vekili Murat Kiraz, Personel Asteğmen Erkan Karavelioğlu, Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Hakan Güven, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılı kutlamaları, öğrencilerin şiirleri okuması ile devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilerek tören sona erdi.

Program sonrasında Belediye Başkan Vekili Murat Kiraz yaptığı açıklama, “ Covid – 19 salgını nedeniyle dünyada tek olan ve Atamız tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını buruk bir şekilde kutladık. Bu Covid illetinin tez zamanda bitmesini temenni ediyor, bütün çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Son olarak da Atamızın ifadesiyle "Türk milletinin geleceği, bugünün çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır” dedi.