KAPILAR HALKA AÇILACAK!

Çorum Belediye Başkanlığına bağımsız aday olarak talip olan Alaattin Kaya’nın vaatleri dikkat çekti. Bağımsız Belediye Başkan adayı Kaya, seçilmesi durumunda Belediyenin kapılarının sonuna kadar halka açık olacağını, Belediyeye sabah evinden makam aracı ile değil halk otobüsüyle gelip gideceğini söyledi.

HER SEÇİLEN PARK YAPIYOR

30 yıldır Çorum’da yaşadığını söyleyen Kaya, “30 yıldır da çeşitli çay ocaklarında garsonluk yaparak hayatımı sürdürdüm. Bugünden sonra Çorum merkezde bağımsız belediye başkanlığımı açıklıyorum, Neden?  Aday olduğuma gelince, her seçilen Belediye Başkanın kentte tek bir iş yapıyor oda park yapmak oluyor” dedi.

Fırtına minarenin şerefesini uçurdu Fırtına minarenin şerefesini uçurdu

GENÇLER ÖNCELİĞİM OLUR

Kenti modern, katılımcı ve gençlere odaklı bir yönetimle buluşturmayı da vaat eden Kaya, seçilen başkanların farklı bir çalışma yapmadıkları gibi gençlerin iş alanını da düşünmediklerinin altını çizerek “Başkanlar gençlere iş alanı yaratacak girişimlerde bulunmuyorlar. Evet, elbette parkları oluşturacaksın, Fakat bu kadarı da fazla gençlerin çalışabilecekleri yatırımları da yapmak gerekir" dedi.

HALK OTOBÜSÜNE BİNERİM

Kaya, şunları söyledi: "Alışıla gelmişin dışında bir belediye başkanı olup sabah evimden işime belediye otobüsü ile geleceğim ve önce esnaflarımızı ziyaret edeceğim. Bizim kentimizde en büyük sorunumuz trafik, özellikle Gazi Caddesi İnönü Caddesi trafiği çok kötü, ben bu iki caddeye üst geçit yapmak istiyorum, otoparkların tümü ücretsiz olacak, bu ve buna benzer eksiklikler beni  adaylığa zorladı. Vaatlerim bitti mi? Elbette bitmedi. Daha pek çok sürpriz projelerim var. Zamanı gelince tek tek açıklayacağım. Ben halkıma her zaman güveniyorum bana destek vereceklerdir. Seçilmem halinde çok güzel çalışmalara imza atacağım.” Bağımsız aday Kaya’ya çalıştığı çay ocağındaki müşteriler de destek sözü verdi.