Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı

Genel Başkanlığı’nı Av. Hüseyin Baş’ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi Çorum Belediye Başkanı Adaylığını Mustafa Pak üstleniyor.
Hüseyin Akmaz, merhum Genel Başkanları Haydar Baş’ın engin görüşleri doğrultusunda siyasal alanda çalışmalarını sürdüren Bağımsız Türkiye Partisi saflarında Çorum Belediye Meclisi Üyeliği için aday olmanın onurunu taşıdığını belirterek; tüm Çorumlu hemşehrilerinin oylarına talip olduklarını dile getirdi.

“HALK DEĞİŞİM İSTİYOR
Hüseyin Akmaz, “Çorum halkının her kesimi ile temas kuruyoruz. Halkın neredeyse tamamı belediye yönetiminden de, ülke yönetiminden de memnun olmadığını adeta haykırıyor. Belediyeye de iktidara da büyük tepki var. Ancak Türkiye'nin diğer bölgelerinde olduğu gibi Çorum’da da seçmen algı operasyonu ile yine iki kutup arasına sıkıştırılmış durumda.  Ama halkımız buna mahkum ve mecbur değil. Biz de Çorum halkına Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Baş'ın açılımı doğrultusunda halkımızın iki partiye mecbur olmadıklarını anlatıyoruz.  
Çorum halkının hiç olmadığı kadar arayış içinde olduğunu müşahade ettik. İnsanlar artık değişim istiyor. Halkımız iki kutuplu siyasetten artık kurtulmak istiyor. Çünkü vatandaşımız 22 yıldır bu iki kutuplu siyasetin ülkeyi getirdiği kara tablonun çok iyi farkında ve adeta isyanda. Maalesef iktidarı da muhalefeti de yıllardır bu kutuplaşmadan besleniyor.  Vatandaşın temel problemlerine çözüm ortaya konmadan ötekileştirme üzerinden oy devşiriliyor” dedi.
Akmaz, seçimlerde tüm Çorum halkının desteğini talep etti.