Ahlatcı Holding iştiraki Çorumgaz tarafından Boğazkale ilçesine doğalgaz götürülmesi için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Boğazkale Belediyesi Meclisi’nin 4646 sayılı Doğalgaz Piyasası Kanunu ve Dağıtım Ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri uyarınca meclis kararı almasının ardından doğalgaz götürme çalışmaları hız kazanacak.

Boğazkale Belediyesi Çorumgaz tarafından gönderilen resmi yazıyı sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Çorumgaz tarafından gönderilen yazıda: “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ve Enerji Ve Tabu Kaynaklar Bakanlığımızın direktifleri doğrultusunda Boğazkale ilçemize 2022 - 2026 döneminde doğalgaz verilmesi planlanmaktadır. 4646 sayılı Doğalgaz Piyasası Kanunu ve Dağıtım Ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri uyarınca ilçemizin gaz arzının planlanabilmesi için ekteki örneğe uygun şekilde Belediye Meclis Kararı alınması ve Çorumgaz şirketine ulaştırılması gereklidir” denildi.

Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı'dan ilçe halkına doğalgaz müjdesi

Belediye'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın talimatları ile İlçemize doğalgaz verilmesine karar verilmiş olup Belediyemiz öncülüğünde çalışmalarımız başlamıştır. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Fatih Dönmez Bey, Çorum Milletvekillerimize, MHP İl Başkanımıza, AK Parti İl Başkanımıza ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.