Hilal Kitap Kırtasiye, geçen hafta ilçede üniversite sınavına girecek öğrencilere yönelik yaptığı ücretsiz deneme sınavından sonra, bu hafta sonu yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde tüm 8. Sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavı gerçekleştirildi. 
Ortaokullarda öğretim gören 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ücretsiz deneme sınavı Hilal Kitap Kırtasiyenin organizasyonunda 1 Haziran günü yapıldı. 
Hilal Kitap Kırtasiye sahibi Soner Dede, yaptığı açıklamada “Deneme sınavını, Kaymakamlık oluru ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdik.  Sınava girecek öğrenci kardeşlerimizin,  LGS öncesi tecrübe edinmeleri, eksiklerini görebilmeleri ve sınava daha iyi hazırla bilmeleri amacıyla ücretsiz deneme sınavı düzenledik. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hilal Kitap Kırtasiye olarak yeni iş yerimizde tüm Osmancık halkına hitap eden kırtasiye, oyuncak, spor malzemeleri ve hediyelik eşya satışı yapıyoruz. Ayrıca kitap kafe konseptinde hem öğrencilerime hem de kitapseverlere hizmet veriyoruz. Bundan sonra da öğrencilerimize desteklerimiz devam edecektir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. 
Sınava katılan öğrenci velileri Hilal Kitap Kırtasiye sahibi Soner Dede’ye teşekkür ederek, yapılan deneme sınavından memnuniyetlerini ifade ederek, tüm öğrencilerin katıldığı sınav sayesinde öğrencilerin kendilerini deneme imkânı bulduklarını ve sınav konusunda tecrübe kazandıklarını dile getirdiler. 


 

(Selma Çetindere)