AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül veya Ekim ayında Çorum’a yapacağı ziyarette, havaalanı müjdesini bizzat kendi ağzından duymayı umduklarını söyledi.

Ahlatcı, basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ve Ekim aylarında seçim sonuçlarına teşekkür mahiyetinde Çorum’a
geleceğini söyledi.

Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çorum ziyaretinde Çorum’la ilgili yatırım taleplerini yüz yüze ileteceklerini, ayrıca havaalanı konusunda müjdeyi bizzat Cumhurbaşkanı’ndan almayı umduklarını söyledi. "Benim çok önem verdiğim konu" diyerek havaalanı konusuna değinen Ahlatcı, "Cumhurbaşkanımızın da onayıyla havaalanı etüd çalışmalarının başlatılması konusunda Ulaştırma Bakanımız ile görüşeceğiz. Gönlümüzden geçen inşallah Cumhuraşkanımız Çorum’a geldiğinde bu çalışmalar belli bir seviyeye gelmiş olacak. Kendisinin ağzından inşallah Çorum’u mutlu edecek bu müjdeyi de alabilirsek hepimiz çok mutlu olacağız diye düşünüyorum" dedi.