Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli, ziyarettte Gülabibey Mahallesi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, eksikleri de dile getirdi.

Özellikle ilkokul ve ortaokullarda doluluk oranının çok fazla olduğunu, okulların kapasitelerinin iki katı seviyede eğitim vermeye devam ettiğini belirten Belli, mahallesine acil olarak hem ilkokul hem de ortaokul yapılması için destek istedi.

Yeni okulların yapılmasıyla hem eğitim kalitesinin artacağını, hem ailelerin hem de öğrencilerin daha rahat edeceğini ifade eden Hasan Belli, şimdiye kadar mahallesinde yapılan hizmetlere vermiş olduğu destekler için Milletvekili Ceylan'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ceylan ise, "Gülabibey Mahallesi vatandaşlarımızın derdiyle dertlenen onların istek ve taleplerini bizlere ileten vatandaşımız ile bizler arasında köprü vazifesi gören muhtarımıza mahallemize yapmış olduğu hizmetleri ve Gazi Meclisimizde bizi ziyareti için teşekkür ediyoruz.

Muhtarımızın mahallesinin çocukları ve eğitimlerinin daha kaliteli daha verimli olması için yapılmasını istediği okulları biran önce mahallemize kazandırmak için gerekli çalışmaları başlatacağız" dedi.