Şer odaklarının Türk Milletini bölmesine izin vermeyeceklerini belirten Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Şahiner, ‘FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılmalı ve gereği yapılmalıdır. Aksi taktirde iktidar partisinin darbe ve darbecilerle ilgili söylemleri samimiyetini tamamen kaybetmeye başlamıştır’ dedi.

"Dün FETÖ ile fotoğrafları olanlar bugün ya Bakan, ya Milletvekili ya da Genel Müdür yapıldı" diyen Başkan Şahiner, “Gel de inan FETÖ ile mücadele ediyoruz laflarına” diye konuştu.

“SAMİMİ DEĞİLLER”

Darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçmiş olmasına rağmen FETÖ’nün siyasi ayağının, finans kaynaklarının ortaya çıkarılması için verilen tüm önergelerin reddedildiğini belirten Başkan Şahiner, “15 Temmuz’un siyasi sorumlularının ortaya çıkmasından kimler neden korkuyor? Bu millet sizlerin yıllarca yaptığınız hatalar yüzünden büyük sıkıntılar çekti.  FETÖ tehlikesini zamanında göremediniz ve büyüyüp palazlanmasına engel olamadınız.
15 Temmuz’un siyasi ayağını 6 yıl boyunca araştırmayın üzerini kapatmaya çalışanlar, darbe karşıtı söylemlerinde samimi değildir. Bu zihniyet ne 15 Temmuz ruhunu anlar, ne de 15 Temmuz söylemlerinde samimidir” dedi.