Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ilk olarak AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı’yı ziyaret etti. Belediye Başkanı Aşgın, beraberinde Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı’yı iş yerinde ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
Başkan Aşgın ziyaret ile ilgili olarak, “Yeni güne Sungurlu'da Bismillah dedik. AK Parti Sungurlu İlçe Başkanımız Metin Özsarı'yı işyerinde ziyaret ederek hasbihalde bulunduk. Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum.” ifadelerini paylaştı. 

“BEREKET BÜYÜKLERLEDİR”
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, emekli öğretmen Hüseyin Çelik’i evinde ziyaret ederek sohbet etti. Aşgın, “Sungurlu ilçemizde ikametgâh eden emekli öğretmen Hüseyin Çelik hocamızı ziyaret ettik. Bin bir çeşit tarihi eser koleksiyonu ile bizi mest eden hocamız ile şehre ve müzeciliğe dair sohbetin tadı başka… Bereket büyüklerledir…” dedi.

KAYMAKAM GÖRMÜŞ’Ü ZİYARET ETTİ
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Sungurlu Kaymakam Fatih Görmüş’ü ziyaret ederek bir süre görüştü. Aşgın, “Sungurlu İlçe Kaymakamımız Fatih Görmüş’ü makamında ziyaret ettik. Misafirperverliği için Kaymakamımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.