Çorum Belediyesi tarafından bu yıl da gençlik merkezleri bünyesinde açılan Yaz Kuran Kursları’nda yüzlerce çocuk eğitim görüyor. Kurslarda öğrencilere, Kur'an-ı Kerim, namaz sureleri ve dualar, temel dini bilgiler, ibadet ve ahlak gibi konularda eğitimler veriliyor.

Kur’an Kursu öğrencilerine özel ilgi gösteren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İkbal Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.  Sınıfları gezerek derse katılan Başkan Aşgın, miniklerle yakından ilgilendi.  Kur’anı Kerim ve namaz surelerini okuyan öğrenciler Başkan Aşgın’dan tam not aldı. 

MİNİK YÜREKLER, KUR’AN SEVGİSİ İLE DOLDU

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri’nin Yaz Kur’an Kurslarında Kur’an okumayı, dua ve sureleri öğrenen minikler eğitimlerin yanı sıra zaman zaman çeşitli sosyal aktivite ve gezilere de katılarak hoşça vakit geçiriyor.  Çorum Belediyesi Mimar Sinan Gençlik Merkezi Yaz Kur’an Kursu öğrencileri de sahabe türbelerini ziyaret için Hıdırlık’a gitti. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da burada minik öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Aşgın’ın etrafı saran öğrenciler, sure ve dua okuyup, yaz kurslarında öğrendiklerini tekrarladı.  Miniklerle sıcak diyaloglar kuran Başkan Aşgın öğrencilerle sohbet edip, dondurma ikram etti.