Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti İl Genel Meclis Grup Başkanvekili Ünal Nalçacı, CHP Grup Başkanvekili Yıldız Bek, MHP Grup Başkanvekili Sadık Aşık ve Belediye Meclisi Grup Başkanı Mustafa Tuzcu’nun da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Aşgın, böyle bir toplantıda bir araya geldikleri için tüm il genel meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Aşgın, “Ayrı düşünebiliriz, ayrı hayallerimiz olabilir, ayrı beklentilerimiz olabilir, ayrı dünya görüşlerimiz olabilir. Bayrağımız bir, vatanımız bir, ezanımız bir. Bu kadar birliğin, beraberliğin, güzelliğin içerisinde hiçbir ayrım bizlere yakışmaz. Bu şehir için, ülkemiz için en güzel şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Biz bu milletin, bu şehrin hizmetkârıyız.” dedi.

Göreve geldikleri günden beri Çorum için aşkla çalıştıklarının altını çizen Başkan Aşgın, “Niyetiniz iyi olursa akıbet de hayır olur. Seçim dönemi verdiğimiz sözlerimizin çoğunu tuttuk. Seçim taahhütlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Teşkilatımızın, milletvekillerimizin destekleriyle hamd olsun güzel işler başarıyoruz, daha fazlasını da başarmaya azmimiz, irademiz var.” şeklinde konuştu.

Başkan Aşgın, yaptıkları tüm çalışmalarda halkın duasına talip olduklarını da sözlerine ekledi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, böylesine bir davette bulunarak İl Genel Meclis Üyelerini bir araya getirdiği için Başkan Aşgın’a teşekkür ederek “Bu daveti yaparak bizleri onurlandırdığı için, aşkla çalışan değerli Belediye Başkanımıza şahsım ve tüm il genel meclisi üyelerinin adına teşekkür ediyorum. Bu tarz programların devamı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Nalçacı: Başkanımız sürekli halkla iç içe

AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Ünal Nalçacı, programın düzenlenmesi nedeniyle teşekkür ederek “Belediye Başkanımızla gerçekten her zaman yolda görüp konuşabiliriz. Başkanımız halkla iç içe, her zaman Başkanımıza derdinizi, sıkıntısını anlatabiliyor.” dedi.