Halil Baklan’ın torunu Esil Baklan henüz dört yaşında hayatını kaybetti. Halil Baklan’ın oğlu Murat ile yine tanınmış işadamı Süleyman Orfa’nın kızı Eda Orfa Baklan’ın kızları Esil Baklan, beynindeki tümörün alınması işlemi sırasında hayatını kaybetti.
İzmir’de yaşayan Baklan ailesinin minik kızları Esil’in birden bire yere düştüğü ve bunun üzerine hastaneye kaldırıldığı, kontrollerinin sonunda beyninde tümör olduğunun belirlendiği ifade ediliyor. Tehlikeli bölgede olan tümörün alınması için ameliyat edilen minik Esil’in tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı, her şeyin iki gün içerisinde olup bittiği öğrenildi.
Çorum’un tanınmış işadamlarından Halil Baklan ise birkaç ay önce bir rahatsızlık geçirmiş ve tedavi görmüştü. Esil Baklan’ın cenazesi için bütün aile Sungurlu’da bir araya geldi. Halil Baklan’ın yanı sıra, Mustafa, Kadir ve Ali Baklan ile Halil Baklan’ın dünürü Süleyman Orfa da Sungurlu’da bugün düzenlenecek cenaze töreni için buluştular.
Minik Esil’in cenazesi ise bugün Ulu Camii’nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Sarıtepe Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
YAYLA HABER, minik Esil’e rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diler.
Editör: TE Bilişim