Türkiye geneli Haberleri

türkiye geneli haberleri ve güncel türkiye geneli gelişmeleri, türkiye geneli ile ilgili tüm video, türkiye geneli fotoğrafları ve türkiye geneli haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye genelinde Mart ayında 105 bin 394 konut satıldığını açıkladı.

Güncel

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, esnaf kredi ve kefalet kooperatiflerine para aktarımı yapılmadığına dair iddialara ilişkin soru önergesi verdi.

Güncel

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), Türkiye genelinde medya mensuplarıyla bölgesel iftar buluşmalarını Güneydoğu Anadolu ile sürdürdü.

Eğitim

Türkiye genelinde 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) başvurular bugün (26 Şubat Pazartesi) saat 23.59'da sona erecek.

Güncel

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "112 Acil Çağrı Merkezimiz Türkiye genelinde 2023 yılı asılsız çağrı oranında ikinci sırada, 2024...

Güncel

Türkiye genelinde ve Çorum’da çeşitli nedenlerle ehliyetlerine el konulan sürücüler, eğitim alabilmek ve ehliyetlerine tekrar kavuşabilmek için aylardır sıra bekliyor.

Güncel

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak Türkiye genelinde 2023 farklı istasyonda milyonlarca fidan toprakla buluşturulacak.