Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Çorum Yayla Haber - Son Dakika Çorum Haberleri, Çorum Güncel Haber sitemizde


Eğitim

Eğitim-Sen Çorum Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Çocuk Şenliği” düzenledi.

Güncel

Çorum Ziraat Odası tarafından “yağmur duası” programı düzenledi.

Güncel

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında seçilen İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed...

Alaca

Alaca'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı yapılarak, gündemin görüşülmesinin ardından birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Güncel

Çorum’da iş yükünün azaltılmasını isteyen serbest muhasebeci ve mali müşavirler, oda binası önünde basın açıklamalı eylem yaparak seslerini duyurmaya çalıştı.

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çorum Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle kutladı. Düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Güncel

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, inşaata kum indiren tır devrildi. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Siyaset

İstanbul Ümraniye Belediyesi, Çorum Oğuzlar Belediyesi'ne tahsis ettiği aracı belediye başkanlığı CHP'ye geçince geri çekti.

Son Dakika

Çorum'da intihar etmek için aydınlatma direğine çıkan 58 yaşındaki adamı, itfaiye aracının sepetine çıkan polis memuru belinden kavrayarak kurtardı.

Güncel

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ tüm yurt genelinde olduğu gibi...

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Dodurga

Çorum’un Dodurga İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı coşku içinde kutlandı.

Yaşam

Çorumlu genç sanatçı Berkant Bolat, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Osmancık

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmancık’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bayat

Çorum’un Bayat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 104. açılış yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Çorum’da da kutlanıyor.

Kargı

Çorum’un Kargı İlçesi’nde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla...

Güncel

Çorum'da 12 Eylül döneminde ülkücü camianın tanınan isimlerinden hemşehrimiz Yusuf Şahin'in oğlu Av. Fatih Mehmet Şahin ile Gençlik ve Spor...

Güncel

Çorum’da otobüsün arıza yapan hafriyat kamyonuna çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alaca

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaca’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.