Güney Mahalle Çorum Caddesi No: 61 Osmancık adresine taşınan, İşletmeciliğini Güney Mahalle Muhtarı Yusuf Burak Güngör'ün yaptığı Güngör Oto ve Halı Yıkama Merkezi, günün konseptine uygun ekip ve ekipmanlarıyla kalite standardını yükseltmeyi sürdürüyor. 
Sektöründe 6. yılını geride bırakan işletme sahibi Yusuf Burak Güngör, müşteri memnuniyetini prensip edinerek çıktığı yolu kastederek ilerliyor. 

“BİR ÇOK HİZMETİ BİR ARADA ALABİLİRSİNİZ”

Güngör oto ve halı yıkama merkezinde tüm araçlara dair araç içi köpüklü iç ve dış yıkama, motor yıkama, detaylı iç ve dış temizlik, sonax, oto kuaför, pasta cila, jant temizliği ve boya koruma hizmetinin yanı sıra far temizleme hizmeti de veriliyor. Kısaca aracınıza ait aklınıza gelebilecek tüm temizlik hizmetini bulabileceğiniz adreslerden biri Güngör oto ve halı yıkama merkezi denilebilir. 

"ARANILAN HİZMET ANLAYIŞI BURADA" 

Güngör oto ve halı yıkama merkezinde özellikle halı yıkamada ve bir çok üründe yorgan, battaniye, yastık, koltuk takımı, perde, stor yıkamanın yanında halıfleks yıkama da hizmetlerini gerçekleştirirken her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
İşletmede tüm bu hizmetler profesyonel makinelerde el değmeden hijyenik bir ortamda yıkanmaktadır. Bilgisayarlı halı yıkama Makinesi ile yıkanan halılar ilk günkü gibi ter temiz pırıl pırıl yıkanırken kapalı ortamda toz ve dumandan uzak kurulanıp paketlenerek özel servis araçları ile kapınıza kadar teslim ediliyor.  Servis ağı ile evinizden alınan tüm ürünler ilk günkü temizliği ve dezenfekte ile  tüm lekeleri çıkarma garantisi veriyorlar. Güngör oto ve halı yıkama merkezinde ayrıca halı ve yolluklarda overloklarınızı burada yaptırabilirsiniz. 

"HİZMETTE SINIR YOK" 

Evinizde veya iş yerinizde koltuk, kanepe, sandalye ve benzeri ürünleri profesyonel makineler ile yerinde temizleniyor.  Ayrıca cami halı ve yollukları da temizlenmektedir. Osmancık Beyler Çelebi Cami başta olmak üzere, İlçe camilerinde ve köy camilerinde halı ile yolluk yıkama ve temizleme işlemleri yapılmış ve yapılmaya da devam ediyor. 
Yıkamanın sunduğu temizlik ve hijyene kavuşmasını isteyen vatandaşlar  0533 388 30 35 ve 0530 600 10 19 numaralı telefondan Güngör oto ve halı yıkama merkezine ulaşabilir.