Kahraman, “Tüm dünyada oldu gibi ülke olarak biz de zor günler geçiriyoruz. Bu zorlukları atlatabilmek için devlet olarak alınan tedbirler olduğu gibi halk ve birey olarak bizlerin de yapması gereken alınan tedbirlere uymalıyız” dedi.

“Öncelikle anne-babalar, bizler gerekli olan önlemleri çocuklarımızla birlikte yerine getirmeliyiz” diyen Kahaman, “Bundan sonra ilimizde devlet yetkililerimizden, valimizden, belediyemizden bir çok alanda hem toplumsal hem de bireysel katkı sağlayacak çalışmaları bekleriz. Covid -19 başladığından bugüne kadar Sayın Valimiz ve Belediyemiz, ilimizde imkanları ölçüsünde güzel çalışmalar yapıyor. Özellikle sayın Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve ekibine, cansiperane şekilde gece gündüz mesai gözetmeksizin çalışan işçi kardeşlerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum .Dezenfekte ve temizlik işlerinde birçok şehre örnek olacak şekilde çalışma yapmışlardır” açıklamalarında bulundu.

Kahraman, “ Ülkemizde merkezî yönetim olarak bazı noksanlık olsa da yerelde siyasi görüş ve fikirlerimiz ne olursa olsun bugün bir ve beraber olma, kardeşlik ve dayanışmaya çok çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçmekteyiz. Yüce Allah'tan temennimiz ve niyazımız en kısa zamanda bu belalardan başta ülkemizi ve de dünyayı kurtarsın inşallah. Bu vesileyle hastanelerimizde özveriyle gece gündüz çalışmakta olan başta doktor ve hemşirelerimiz olmak üzere güvenlikçisinden hasta bakıcısına hizmetlisine kadar tüm değerli sağlık personelimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Sağlığımız için #evdekal Türkiye” ifadelerine yer verdi.