Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanlığı tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin Adım Adım Turan Gecesi’ Atatürk Spor Salonu’nda Alperen Kekilli ve Ali Kınık konseriyle gerçekleşti.

Konsere Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Prof. Dr. A. Kürşat Azkur, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, TÜRKAV Başkanı İsmail Deli, Kamu Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Sami Çam İl ve ilçe Ülkü Ocakları yöneticileri ve ülkücü camianın ileri gelenleri katıldı.

Konser saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Salonda açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik yaptı. Protokol konuşmalarının ardından sahneye çıkan Alperen Kekilli, Heyya Hey, Özel Harekat isimli eserleriyle salonu şahlandırdı.

Ardından sahne alan Ali Kınık ise sevilen parçalarıyla salonu hıncahınç dolduran kalabalığın bir kez daha sevgisini ve takdirini kazandı.

Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin Adım Adım Turan Gecesi’ Konseriyle ülkücüler birlik ve beraberliklerini pekiştirdi.