Fidan dikim etkinliğine Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik’in yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi MYK Üyesi Hasan Oğuz Öbekci, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Belediye Meclis Üyeleri Selim Güloğlu, Abdulhaluk Çatalpelit, Halil İbrahim Özcan, Bilal Armutcu ve ülkücü gençler katıldı.

Organizasyonun Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırımın’ın emirleri doğrultusunda il ve İlçe ocaklarında gerçekleştirildiğine değinen Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, Başbuğun Fidanları” sloganıyla başlatılan bu çalışmada son zamanlarda meydana gelen orman yangınlarından oluşan tahribatı onarmak olduğuna dikkat çekti.

Tosik, “Ülkücü hareketin her ferdi bir fidandır ve dikilen her fidan gibi ülkücü gençlikte her geçen gün büyüyecek ve topraklarına sahip çıkacaktır. Her bir fidana ülkücü şehitlerimizin adını verdik. Onlar hiç bir zaman unutulmayacak, köklü fikirleri gibi bu topraklara kök salarak yeniden yeşereceklerdir. Tıpkı bu fidanlar gibi olan ülkücü gençlerimiz, Anadolu’nun her bir köşesinde filizlenecekler. Biz ülkemizin geleceği için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu noktada bize destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.