Çorum Ülkü Ocakları tarafından Koronavirüs Salgını dolayısıyla eğitime katkı sağlamak için öğrencilere tablet hediye edilirken kış şartları nedeniyle de ‘Bir bot bir mont’ kampanyası başlatıldı.

Konuya yönelik açıklama yapan Başkan Orhan Tosik, “Salgın sürecinde eğitimin uzaktan yapılması yeni ihtiyaçları beraberinde getirmiştir. Bu kapsamda ihtiyaçların başında internet ve bilgisayar gelmektedir. Aylardır okulundan uzakta kalan, interneti veya bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitim noktasında da dezavantajlı hale gelen dar gelirli ailelerimizin bu noktada desteklenmesi gerekmektedir. Çorum Ülkü Ocakları olarak bizler de bu konuda elimizden geldiğince gençlerimizin eğitim hayatına katkıda bulunabilmek ve farkındalık oluşturabilmek için istikbalimizin teminatı olan genç kardeşlerimize tabletlerini ulaştırdık” dedi.

“HEP BERABER MİNİK YÜREKLE DOKUNMAYA VAR MISINIZ?”

‘Bir bot bir mont’ kampanyası hakkında bilgi veren Başkan Orhan Tosik, “Yardımlaşma ve milli dayanışmanın daha elzem ve önemli bir hal aldığı bu salgın günlerinde Çorum Ülkü Ocakları olarak başlattığımız yardımlaşma kampanyası ile hep beraber minik yürekle dokunmaya var mısınız? Bu kampanya ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlarını birlikte karşılayalım. Ayrıca çalışmalarımızda bizimle birlikte elini taşın altına koyan ülküdaşlarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.