Ziyarette basın mensuplarının sorunları ve medyanın geleceğine ilişkin konular görüşüldü. Ayrıca İlhami Türksal, Mehmet Ali Dim’e Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Hacı Odabaş’ın selamlarını iletti.

İlhami Türksal, Küresel Gazeteciler Konseyi’nin önemli bir kuruluş olduğunu kısa zamanda güzel çalışmalara imza attığını belirterek, “Küresel Gazeteciler Konseyi, toplumda güzel bir intiba bıraktı. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Medya adına ümit vadeden bir kuruluştur” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Ali Dim ise, “Bizden de Çorum’a ve temsilcimiz Hacı Odabaş’a selam olsun. Çalışmalarınızı ve haberlerinizi takip ediyoruz. Topluma ışık tutan ve toplumdaki aksaklıkları gidermeye yönelik çalışmalarınız var. Küresel Gazeteciler Konseyi, toplumun aksayan yönlerini düzeltmek, halkın haber alma özgürlüğünü yerine getirmek ve doğru bilgiyi hızlı şekilde vatandaşa ulaştırmanın yanında yerel medyanın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar içerisindedir. Bu anlamda bize destek veren ve bizimle birlikte hareket siz değerli arkadaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.