Bilim, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü Müdür Vekili Süleyman Alıç, 2012 yılının “Uluslararası Kooperatifler” yılı olması nedeniyle 21-23 Aralık’ta Ankara ATO Congressium’da Türkiye Kooperatifler Fuarı’nın düzenleneceğini söyledi.
Fuara katılmak isteyen kooperatiflerin Show Fuarcılık Ltd. Şti. ile irtibata geçmeleri gerektiğini ifade eden Alıç, “Kooperatifler Fuarının düzenlenmesinden sorumlu Türkiye Kooperatifler Birliği tarafından fuar organizasyonu için görevlendirilen firma unvan ve iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.” dedi.
Alıç yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Fuarda, kooperatif ve üst kuruluşları ile kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının bir araya gelerek sektör temsilcileri ve halkımızla buluşması, esnaf ve çiftçisinden girişimci ve üreticilere kadar tüm halkımızın bilinçlendirilmesi ve ortak iş yapabilme kültürünün artırılarak kooperatifçiliğin geliştirilmesi, ülkemiz kooperatiflerinin ürettikleri ürün ve hizmetlerin tanıtımı amaçlanmakta olup,  ülkemiz kooperatiflerinin bir fuar çatısı altında ete kemiğe bürünmüş şekilde toplu olarak sergilenmesi hedeflenmektedir.”