Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinde 3 kişinin üyeliği devamsızlıktan dolayı düşürüldü. Düşürülen meclis üyelerinin yerine Ünal Kakaç, Selami Çaylak ve Mustafa Berbergil getirildi.
Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı meclis toplantısı bugün yapıldı.
TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş başkanlığında TSO meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri oylanarak kabul edildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın da katıldığı toplantıda odanın bir aylık faaliyetleri de slayt gösterisi eşliğinde sunuldu.
Toplantı, dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erdi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Erol Karadaş, 3 meclis üyesinin görevinin Yönetim Kurulu kararıyla sona erdirildiğini açıkladı.
Verilen bilgiye göre; 13. Grup'ta (Yeraltı Kaynaklarının Çıkarılması) Meclis Üyesi Murat Beyaz'ın üyeliği düşürülürken, yerine Kakaçlar Petrol Ürünleri Ltd. Şti'den Ünal Kakaç getirildi.
1. Grup'ta (Tarım ve Tarım Ürünleri Faaliyetleri) Meclis Üyesi Melih Zahir'in üyeliği düşürülürken, yerine Çaylaklar Gübre Gıda Tarım Ürünleri Ltd. Şti'den Selami Çaylak getirildi.
3. Grup'ta (Tüm Gıda ve Temizlik Maddeleri Faaliyetleri) Meclis Üyesi Latif Gülbay'ın üyeliği düşürüldü, yerine İkra Gıda Ltd. Şti'den Mustafa Berbergil getirildi.
TSO'nun yeni Meclis Üyeleri Ünal Kakaç ve Mustafa Berbergil, ilk toplantılarına katılırken, Selami Çaylak ise bugünkü toplantıda hazır bulunamadı.