Kooperatif Yönetimi tarafından, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaretlere Toprak Sanayicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kartal, Başkan Yardımcısı Yusuf Bıyıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Duran katıldı.

Toprak Sanayi Sektörünü temsilen yapılan protokol ziyaretlerinde Çorum’un toprak sanayi sektörü hakkında bilgilendirmeler yapıldığı ve sektör hakkında istişarelerde bulunulduğunu dile getiren Önder Kartal başta Vali Mustafa Çiftçi olmak üzere Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a sektöre destek ve katkılarından ötürü teşekkür etti.

Kartal, “Toprak Sanayi sektörünün ilimiz açısından ekonomik, stratejik ve sosyal olarak öneminin ve büyüklüğünün bizlere yüklediği sorumluluk bilinci çerçevesinde gerekeni yaparak iş birliğinde bulunduğumuzu ve bulunacağımızı ifade etmek isterim. Sektörümüzü bir adım ileri taşımak için çalışmak ve sorunlarını her mecrada dile getirmek görevimiz. Bu kapsamda ziyaretlerimize devam ederek Toprak Sanayi sektörü hakkından bilgilendirme, istişarelere ve görüşmelere devam edeceğiz” dedi.