Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden korona virüs tehdidine karşı Çorum’da da alınan önlemler kapsamında Kitap ve Kültür Günlerinin ileri bir tarihe ertelendiğini hatırlatan Çorum Kültür Turizm Derneği Yönetimi, ilerleyen zaman içerisinde yapılacak olan Kitap ve Kültür Günleri kapsamında toplanan bağışların öğrencilere ulaştırılacağını ifade etti.

“Çocuklarımız Okusun Diye” kampanyasında bağışların devam ettiğini, projenin hatırı sayılır bir bağış topladığını vurgulayan Dernek Yönetimi “Çorum Kültür Turizm Derneği olarak başlattığımız kampanyamız başta Sayın Valimiz, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın TSO Başkanımız olmak üzere hemşehrilerimizden yoğun ilgi gördü. Çocuklarımızın kitap okuması için bağış kampanyamıza destek oldular. Kampanyamız devam ediyor. Halkımızdan kampanyamıza bundan sonraki süreçte de destek olmalarını diliyoruz” dedi.

Dernek Yönetimince yapılan açıklama da Çorum Kitap ve Kültür Günlerinin belirlenen bir tarihte yapılacağını ve etkinlik kapsamında da bağışların kitap hediye çeki olarak öğrencilere ulaştırılacağını hatırlatıldı.