Çorum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Çorum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir program düzenlendi.
Bugün Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Ahmet Kara, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çelik, Vali Yardımcısı Fikret Zaman, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı, doktorlar ve çok sayıda hastane personeli katıldı.
Program ilk olarak saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, açılış konuşmalarını Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı ve Vali Ahmet Kara yaptı. Ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Üroloji Uzmanı Dr. Musa Ekici’nin “Tıp Bayramı” konulu konferansı ile devam ederken, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Yrd. Doç. Dr. Ece Yazla,  “İletişim” konulu sunum gerçekleştirildi.
Programda ayrıca Çorum’da emekli olan hekimlere plaket takdim edildi.
Program kokteyl ve müzik dinletisi ile son buldu.