Mardin Dargeçit Temelli İlkokulu’nda oluşturulacak olan kütüphanenin kitap ihtiyacını karşılamak için harekete geçen TAPDER Genel Başkanı Murat Alaçam, üyeleri ile birlikte kitaba ulaşamayan çocukları kitaplarla buluşturarak, Çorum’dan Mardin’e bir kültür köprüsü kurdu.

Bir öğretmenin öğrenciler için kurmak istediği kütüphaneye kitap çağrısına kayıtsız kalamadıklarını ifade eden Alaçam, “Tüm Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Derneği, yani hayat kurtaranlar olarak, Mardin Dargeçit Temelli İlkokulunda bulunan kütüphaneye öğrencilerimiz için kitap yardımında bulunduk.

Ayrıca Fenerbahçeliler Derneği(FEDER) ile iletişim kurarak “Gençleri Nutuk İle Buluşturuyoruz” projesi kapsamında öğrencilerimize birer adet Nutuk hediye edilmesini sağladık. Geleceğimizin teminatı olan kıymetli evlatlarımızın hayatına nokta kadar bile olsa katkıda bulunmak bizleri çok mutlu etti.

Bu vesile ile ellerindeki kitapları bizlere ulaştıran Tüm Hayat Kurtaranlara, Fenerbahçeliler Derneği Başkanımız Şahin Gönülcü ve yönetimine, bu çok değerli kitapları ulaştırmamız da bizlere yol tayininde bulunan değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.