Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Tahsin Şahin, “Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz genel kurulumuzda bilgi, birikim ve tecrübemizle sizlere tekrar hizmet etmekten mutluluk ve onur duyacağız” dedi.

TAHSİN ŞAHİN “GÜLERYÜZLÜ HİZMETİMİZ SÜRECEK”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren güleryüzlü, hakkaniyetli, adil ve şeffaf bir hizmet anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkan adayı Tahsin Şahin, “Yeni dönemde de sizlerin destekleriyle hizmet çıtamızı daha üst seviyelere çıkararak şoför ve nakliyeci esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Genel kurulun sevgi, saygı ve kardeşlik içerisinde tam bir şölen havasında geçeceğine vurgu yapan Tahsin Şahin, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Odamızın ilkesi her zaman adalet, dürüstlük, eşitlik, samimiyet ve güven olmuştur. Şoför ve nakliyeci esnafımıza hizmetlerin en iyisini ve en güzelini sunabilmek için 7 gün 24 saat üyelerimizin hizmetinde ve yanında olduk. Tüm şoför esnafı arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında birimiz hepimiz, hepimiz birimiz ilkesiyle hareket ettik. Birlik ve beraberlik içinde sizlerden aldığım güç ile esnafımın sorunlarına, dertlerine çözüm bulmak üzere çıktığım bu yolda sizlerin güvenine layık olmaya çalıştım. Kamu kurumları ile iş birliği içerisinde, esnafımın haklarını ve menfaatlerini korumaya dün olduğu gibi bugünde, yarında devam edeceğim. Bu duygu ve düşünceler içerisinde genel kurulumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyor, destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”