Üç yıl önce bugün yayın hayatına başlayan Sungurlu Gazetesi, kısa sürede her kesimin yakından takip ettiği, gündem belirleyen bir medya markası olmayı başardı. Yazılı basın ve internet mecrasında özel haberleri ve toplumsal konulara farklı bakış açısı getiren yayıncılık anlayışıyla Sungurlu Gazetesi, okurlarının desteğiyle Sungurlu’nun en çok okunan ve takip edilen gazetesi oldu.

Sungurlu Gazetesi imtiyaz sahibi Behiç Akkaş, üç yıl önce haftalık olarak yayın hayatına başlayan gazetenin, bugün günlük olarak devam ettiğini ve dolu dolu 3 yılı geride bıraktıklarını belirtti.

İlkeli yayın hayatından hiçbir zaman ödün vermediklerini vurgulayan Akkaş, “İlkelerimizden taviz vermeden, yayın hayatımıza ilk günkü heyecanla her geçen gün güçlenerek devam ediyoruz. Doğru ve ilkeli habercilikten hiç sapmadık ve doğru bildiğimiz bu yolda bizlerin yanında olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Şehrimizin sosyal ve kültürel yaşantısında, halkımızın duygularına tercüman olmaya devam edeceğimize ve çizgimizi hiç bozmadan halkın haber alma özgürlüğünü gözeterek yayın hayatımıza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Vali Çiftçi’den Gazeteye Kutlama

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin, Gazete İmtiyaz Sahibi Behiç Akkaş’a bir mesaj göndererek, gazetenin 3. kuruluş yıl dönümünü kutladığı belirtildi.Vali Çiftçi, mesajında: “Gazetenizin kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm mensupların başarılı çalışmalarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdiği kaydedildi.