Erdinç açıklamasında, “Hayırsever firma ve kişiler tarafından Vakfa gönderilen bağışlarla, Vakıf bünyesinde faaliyet gösteren "Sevgi Çarşısı" isimli giyim mağazası Çöplü Mahallesi Akpınar Cad. No:27 adresinde açılarak 28 Mayıs 2015 tarihi itibariyle ilimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Mağazada, bayan, erkek, çocuk kategorilerinde birinci el yazlık ve kışlık karışık kıyafetler bulunmakta, kullanılmış giysi bağışları kabul edilmemektedir.

Giyim yardımı talebi ile Vakfa yapılan başvurular Vakıf Mütevelli Heyetince değerlendirilmekte ve randevu sistemiyle Sevgi Çarşısı'na yönlendirilmeler yapılmakta olup Mağazada vatandaşlarımıza, seçerek ve deneyerek ihtiyaçlarını giderme imkanı sunulmaktadır” dedi.

2021 yılı içerisinde Sevgi Çarşısı’ndan; 13 bin 645 vatandaşa 1.127.025 TL tutarında giyim yardımı yapıldığını kaydeden Erdinç, “Ayrıca, İlimizdeki yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik yine Vakıf tarafından yürütülen “Vefa Evde Bakım Projesi” kapsamında olan ve evde çamaşır yıkama imkanı bulunmayan vatandaşlarımız, Sevgi Çarşısı bünyesinde bulunan çamaşırhane hizmetinden de faydalandırılmaktadır.Mağazada rutin olarak yardımlar devam ettirilmekte olup, hayırseverlerin bağışlarına açık olduğumuzu belirtmek isteriz” açıklamalarında bulundu.