Saatcı, “Bizlere güvenen, inanan, üye olarak destek olan herkese teşekkür ediyorum. Çorum’da bir iş yerinin haricinde yetkili olmadığımız kurum ve kuruluş yoktur. Hepsinde Sağlık-Sen yetkili sendikadır. Hedefimiz; sağlıkta çalışanların tamamına yakınını sendikamızın üyesi olarak görmek istiyor, bunun gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu azim ve inançla çalışıyoruz. Sendikal anlamda rakip tanımıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Bu yetkinin alınmasında gerek rakip sendika temsilcilerinin gerekse de sendika üyelerinin yapmış olduğu yalan yanlış vaat ve politikalara karşı, her zaman seviyeli sendikacılık anlayışından taviz vermeden şahsiyetli ve onurlu bir şekilde mücadele eden, emeğini esirgemeyen, özverili bir şekilde çalışan başta yönetim kuruluma, denetleme ve disiplin kurulu üyelerime, ilçe ve işyeri temsilcilerime, sendikal faaliyetlerimizi kamuoyuna yansıtan kıymetli basınımıza teşekkür ediyorum” diyen Saatcı, “Bu başarının ferdi değil ekip başarısı olduğunun bilinmesini istiyorum. Bu başarı hepinizin, hepimizin başarısıdır. Bu konuda emeği geçen herkese huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Bu sonuçlar şunu gösteriyor; Çalışanlarımız lafa değil, icraata, kazanıma bakıyor. Kimin üzüm yemek amaçlı, kimin bağcıyı dövmek amaçlı sendikacılık yapığını çok iyi biliyor. Ülkemizin gelişmesi, ilerlemesi, insanlarımızın huzuru ve mutluluğu için sendika olarak üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz” açıklamalarında bulundu.

Ahmet Saatcı, “Devlet güçlüyse, millet güçlüdür, çalışanlar güçlüdür. Devleti zayıf olan ülkelerin huzurlu olması, yarınlarına güvenle bakabilmeleri mümkün değildir. Sendikal faaliyetlerde ki mücadelemizde yılmadık, yorulmadık. İlkelerimizden ve çalışma prensiplerimizden taviz vermedik. Tüm üyelerimize karşı dürüst olmaya, yapamayacağımız vaatlerde bulunmamaya, üyelerimizden gelen sorun ve çözüm önerilerini değerlendirmeye alarak yerelde çözülebilecek talepleri çözmeye, kamuoyu oluşturmaya, bizi aşan hususları Genel Merkeze ileterek çözüme kavuşturmalarının takipçisi olduk. Bu çalışmalarımız sağlık çalışanlarından destek gördüğü, sağlık çalışanları tarafından takdir edildiği için lideriz. Kazanımların değişmez adresi olan Sağlık-Sen olarak mutluyuz, umutluyuz, guruluyuz” dedi.