AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bugün Ziraat Odası Başkanları ile biraraya geldi.
Çorum Ziraat Odası’ndaki toplantıya merkez ve ilçe ziraat odası başkanları katıldı. Toplantı öncesinde Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ziraat Mühendisleri Günü nedeniyle Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın Ziraat Mühendisleri Günü’nü kutladı. Sayan, tüm Ziraat Mühendisleri adına da Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a çiçek sundu.
Sayan’ın jestinden memnun kalan Milletvekili Ceylan, Mehmet Sayan ve tüm oda başkanlarına teşekkür etti. Ziraat Mühendisleri olarak Ziraat odası Başkanları ve çiftçilerle hep birlikte olduklarını, ancak Mühendislerin yeterine kadar arazide görülmediğini hatırlatan Milletvekili Ceylan, AK Parti iktidarı döneminde ise, Ziraat Mühendislerinin sahada görev yapmaya başladığını, bundan dolayı da tarımda verimin arttığının görüldüğünü söyledi.


Ceylan, daha sonra ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle toplantıyı takip eden Gazeteciler Mehmet Güley, Mustafa Külcü, Ahmet Temelci ve Songül Bolat’a çiçek verdi. Milletvekili Ceylan, tüm basın mensuplarının gününü tebrik ederken, Çorum basınından da övgüyle bahsetti. Ceylan, Çorum basınıyla siyasete başladığı 2006 yılından beri hep içiçe olduğunu vurgularken, çorum basınının bölgenin ve Çorum ölçeğindeki illere göre çok iyi durumda olduğunu kaydetti.
Basın mensupları da Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a jestinden dolayı teşekkür ettiler.