Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, S.S. Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şahiner, Ahi Evran ziyaretinde; ‘’Sungurlu Belediyesi olanakları doğrultusunda bizim de üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız’’ dedi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, S.S. Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini kooperatif ofisinde ziyaret etti. Kendisininde esnaflıktan geldiğini hatırlatan Şahiner, esnafın her zaman yanında olacağını ifade etti.

Sungurlu Belediyesi üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazırdır

S.S. Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi ziyaretinde konuşan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; ‘’Sungurlu Belediyesi olarak Ahi Evran’nın yanındayız. Bizim üzerimize ne düşüyorsa yapmaya da hazırız. Ahi Evran Sanayi Şehri konusunu her zaman yakından takip ettim. Bu proje sadece Çorum merkez için değil ilçeler için de önemli bir projedir. İlçe esnaflarımızda Ahi Evran Sanayi Şehri’nden yararlanacaktır. Burdan açık yüreklilikle şunu belirtmek isterim. Biz her zaman esnafın yanındayız. Kepçemizle, dozerimizle ne gerekiyorsa Sungurlu Belediyesi’nin olanakları ile sizinleyiz. Gerekirse bende buradan yer alırım. Bu işin daha hızlı ilerlemesi için Sungurluda ki esnafımızıda harekete geçiririz. Neticede bende esnafım ve esnaflıktan geliyorum’’ dedi.

Bize inananlara teşekkür ediyoruz

Her zaman esnafın yanında yer alan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür eden Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç; ‘’Şahiner Başkanımızın esnafa karşı olan hassasiyetini iyi biliyoruz. Kendisi açık yüreklilikle konuşan ve dediğinide yapan bir insandır. Bizi ziyareti ve bu açıklaması son derece memnuniyet verici oldu. Bizlere moral oldu ve gücümüze güç kattı. Biz esnafız arkadaşlar, esnafımızın kim yanındaysa bizimde başımızın tacıdır. Sungurlu Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız demesi bile başkanımızın esnafa olan bakışını en iyi şekilde göstermektedir. Belediye Başkanlarımızın esnafın yanında yer alması bizleri çok mutlu etmektedir. Çorum Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Aşgın’ın başlatmış olduğu akım katlanarak devam ediyor. Sağolsun oda kendisine ne ilettiysek belediyenin imkanlarını bizlere seferber etti. Bugünde Sungurlu Belediye Başkanımız bizi ziyaret etti. Şahiner Başkanımızda ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Bunlar çok güzel şeyler. Esnaf gücüne güç katan gelişmeler. Kendisine bir kez daha esnafın yanında yer aldığı için çok teşekkür ediyoruz. Üyelerimiz sağolsun bizlere inandılar ve çok şükür onların inançlarıyla bu günlere geldik’’ dedi.

Şahiner, telefonda Zeki Gül ile görüştü

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi ziyareti esnasında Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanı olan Çorum Eski Belediye Başkanı Zeki Gül’ü aradı. Gül ile görüşen Şahiner, Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifini ziyaret ettiğini belirtmesi üzerine Gül; ‘’Şahiner başkanım arkadaşlara ayrı ayrı selamlarımı ilet. Çok büyük bir iş başardılar. Belediye başkanlığım sürecinde Ahi Evran Sanayi Şehri konusu attığım en değerli imzadır. Esnafımızın sağı solu, partisi olmaz. Esnafımız vatana millete her zaman sahip çıkar, vefakardırlar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.