Saadet Partisi Çorum Merkez İlçe Yönetimi Ensar Vakfını ziyaret etti.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ziyarette yaptığı konuşmada, “ Milli Görüşün esası ümmet bilincine sahip olmaktan geçer, bizler inançlı insanlarız Allah cc. bizlere İslam Biriliğinin tesisi için mücadele etmemizi emretmektedir işte bu düsturla tüm vakıfları, dernekleri, siyasi partileri, cemaatleri ismi ne olursa olsun tüm kardeşlerimizi kucaklamak için yola çıktık, Bugün ki durağımızda Ensar Vakfımız olmuştur” dedi.

Sakınmaz, “Başta Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Çırak hocamız olmak üzere tüm Ensar Vakfı gönüllülerine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyoruz. Biz Saadet Partisi olarak Barış Pınarı Harekatını sınırlarımızın güvenliği, halkımızın güvenliği ve geleceğimiz açısından canı gönülden destekliyor ordumuza başarılı bir şekilde en az zaiyatla ülkemize dönmeleri için dualar ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

duyduğu mutluluğu dile getiren Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Çırak ise, “ Saadet Partili heyete çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bizim gayemiz ahlaki ve maneviyat prensiplerini benimseyen gençlerimize rehberlik etmekteyiz tüm öğrencilerimize ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz, kız öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız var sosyal faaliyetler sohbet gibi konularda öğrencilerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz . Artık insanlarımız vakıf, dernek ve cemaat çalışması deyince Fetö yüzünden bu tür çalışmalardan çekinir korkar oldular bu intibayı yıkmamız gerekiyor. Saadet Partili heyetin bizleri ziyaret etmesi bizleri son derece memnun etmiştir başta Orhan Sakınmaz bey olmak üzere haziruna teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.