S.S. Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi (PANKOBİRLİK) Başkanı Ahmet Pehlivan'dan alınan bilgiye göre 'Yaşam için şeker pancarı' dezenfektan ve kolonyalarının Pankobirlik'in satış mağazalarından temin edilebileceği ifade edildi.
Çorum merkezin yanı sıra Alaca, Osmancık, Sungurlu, İskilip, Mecitözü, Çankırı ve Yozgat'ta da satış mağazası bulunan PANKOBİRLİK, Covid-19 mücadelesinde kullanılan kolonya ve dezenfektanların satışına başladı.
Çorum merkezde Çepni Mahallesi Akşemseddin Caddesi No:50 (İskilip Yolu Üzeri Hıdırlık Kavşağı), Alaca'da Yıldızhan Mahallesi Müjde Sokak No :7, Osmancık'ta Güney Mahallesi Çorum Caddesi No: 10, Sungurlu'da Sunguroğlu Mahallesi 2. Cadde No: 8/A, İskilip'te Bahabey Mahallesi Çorum Caddesi No: 69, Mecitözü'nde Bahçelievler Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi No: 48, Çankırı'da Yeni Mahalle Bekir Soysal Sok. Soysal Apt. No:1/A ve Yozgat'ta Haşim Kılıç Mahallesi Hamam Caddesi No:10 adreslerinde bulunan Satış Mağazası'ndan hammaddesini şeker pancarından alan kolonya ve dezenfektanlar temin edilebilecek.