3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Özel Hitit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri AHL Park’ta düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Kurum öğretmenlerinden Güldane Pınar Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte,Ritm grubu Barış Manço’nun “Yaz Dostum” şarkısına eşlik etti. Civciv grubunun yumurta gösterisinin ardından Özel Hitit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde emeği geçen öğretmenlere plaket verildi. Fizik tedavi ünitesinin eğlenceli dansı ile yükselen enerji sandalye gösterisiyle devam etti. Daha sonra İstiklal Marşı ve Bayrak Göstersi’nin ardından kurum öğrencilerinin, eğitmenlerinin, personelin ve arzu eden herkesin sahneye çıkıp “Hayat Bayram Olsa” şarkısına eşlik etmesi ile etkinlik sona erdi.

Çorum halkının, çocukların, öğrencilerin büyük bir heyecanla ve ilgiyle izledikleri etkinlikte özel çocuklar yine en büyük alkışı topladı.“Herhangi bir aralıkta değil, her zaman yanınızdayız” mesajı veren kurum yetkilileri aktivitelerde, gösterilerde ve sosyal sorumluluk projelerinde her zaman öncü olduklarını ve halkın yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

Özel Öğrenme Güçlüğü, Bedensel Engelliler Destek Eğitim Programı, Dil ve Konuşma Güçlüğü, İşitme Engelliler Destek Eğitim Programı, Zihinsel Engelliler Destek Eğitim Programı ve Yaygın Gelişimsel Bozukluklar (Otizm) Destek Eğitim Programlarını uyguladıklarını belirtirken Özel Hitit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Ailesi olarak bu tarz etkinliklerinin her zaman devam edeceğinin altını bir kez daha çizdi.