İşletmeciliğini Hüseyin Gül ve Hüseyin Özgür Gül'ün yaptığı, Bahabey Caddesi'nde Çorumlulara hizmet veren Hitit Kaymak Kafe ve Restaurant yaptıkları indirimlerle adından söz ettiriyor.

"İndirimleriyle dikkat çekiyor"

Konu ile ilgili açıklama yapan Hitit Kaymak Kafe ve Restaurant Müdiresi Buket Gül, " Öğretmen ve öğrencilere yüzde 10 indirim kampanyamız var. Ayrıca sürekli müşterilerimize isimlerine özel tasarladığımız kartlarla yine yüzde 10 indirim yapılıyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde aldığımız bir kararla basın mensuplarına özel yüzde 15 indirimimiz var" dedi.

"Fal makinesine yoğun ilgi"

Bahçe bölümü, giriş katı, kafe barı,çocuk oyun bölümü ve ikinci katında dünya mutfağı ile hizmet veren restorantı sıcak bir aile ortamı sunduklarını ifade eden Buket Gül, " Kadın müşterilerimizin çoğunlukta olması sebebiyle yine Çorum'da olmayan bir uygulamayı kafemize getirdik. İş yerimizde kahve fal makinesi bulunuyor. Çok rağbet gören fal makinemize yoğun ilgi var. Makinemizin ismi "İnci Bacı" ile 1 TL karşılığında falınıza bakılıyor. Çorumda tek şubeyiz ve logomuzdaki geyik sembolü, Hititlerde mükemmelliği sembolize ediyor. Biz de ilkleri Çorum'a getirerek mükemmelliği amaçlıyoruz" açıklamalarında bulundu.