Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretim elemanlarından oluşan bir heyet 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Muharip Gaziler Derneği Çorum Şubesine gerçekleştirdikleri ziyarette Kore ve Kıbrıs gazileri ile bir araya geldiler.

Ziyarete, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fevzi Diker, Medya ve İletişim programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Ali Aşır, Adalet Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Mehmet Sercan Ercan ve Yerel Yönetimler Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Harun Kısacık ve bu bölümlerde okuyan öğrenciler katıldı.

Ziyarette konuşan Diker “Bugün ülkemizin her köşesinde bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Bu emanete sahip çıkacak gençleri yetiştirmekse biz hocaların görevidir. Bu görev bilinciyle başta müdürümüz Doç. Dr. Zekeriya Işık bey olmak üzere tüm Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik personeli milli manevi değerlerimize öncelik veren değerler eğitimi çalışmalarını önemsiyor ve bu kapsamda 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla canlarını bu vatan uğruna ortaya koyan ve gazilik şerefine ulaşan siz değerli büyüklerimizi ziyaret ederek gününüzü kutluyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorum Şube Başkanı Muharrem Gül , "Genç kardeşlerimizin ve hocalarımızın, vatanını için canını hiçe sayıp savaşan gazilerimizi ziyaret etmesi bizleri oldukça mutlu etti. Öğrenci ve hocalarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi. Ziyaret sonunda öğrenciler gazilere çiçek takdiminde bulundu.