Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde Peygamberimiz Hz. Muhammed ( SAV)’in dünyaya teşriflerinin Hicri Takvime göre 1448. Yıldönümü olan Mevlid Kandili yapılan etkinlikler ile kutlandı.

Mevlid Kandili, ilk olarak okul konferans salonunda okul öğretmen ve öğrencileri tarafında hazırlanan kandil programıyla kutlandı. Okul Müdürlüğünce temin edilen güller, kandil günü sabahı Okul Müdürü Sinan Mol ve Müdür Yardımcısı Orhan Şahin’in de katılım ve nezaretinde okul öğrencileri tarafından okul çevresinde ikamet eden mahalle sakinlerine, çevre esnafına ve o esnada yoldan geçen vatandaşlara takdim edilerek, kandilleri tek tek kutlandı.. Mahalle sakinleri ve esnafları tarafından takdirle karşılanan bu tür faaliyetlerin artması temenni edildi.

Okul Müdürü Sinan Mol, okullarında bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini, böylece okul, çevre ve mahalle kaynaşmasına çok büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Sinan Mol, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ailesi olarak; bu tür etkinliklerle okul çevre iletişimini her daim güçlü tutmayı hedeflediklerini ifade etti. Okul Müdürü Sinan Mol, Mevlid kandilinin, tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diledi.