Aydın, “Bir yetki süreci daha sona erdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ve Hitit Üniversitesinde sendikalı personel tespit formları imza altına alınmıştır. Bu yılki Çorum mutabakat metinlerinde Türk Eğitim Sen Çorum Şubesi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2630, Hitit Üniversitesi 304 olmak üzere toplam 2934 yürekli, nitelikli ve Türkiye Sevdalısı üyemizle birlikte bayrak direği gibi yer aldık. Bu tutanaklara göre Türk Eğitim-Sen, Çorum Merkez ve 7 ilçede (Osmancık, Sungurlu, Mecitözü, Laçin, Dodurga, Ortaköy, Boğazkale) Yetkili Sendika olmuştur. Çorum genelinde yetkiyi alıncaya kadar ilkeli onurlu bir şekilde, hakkettiğini talep eden, tüm eğitim çalışanlarını kucaklayan bir anlayışla sendikal mücadelemize devam edeceğiz. Paylaşmış olduğumuz tablo incelendiğinde Türk Eğitim-Sen ‘in istikrarlı bir şekilde büyüdüğü de görülecektir” açıklamalarında bulundu.

“Yorgunluk Türk kültür tarihinde mücadele edenler için yol azığı kabul edilir. Bizler yorgunluklarımızda rahmet ve güç bulan bir sendikayız. Sonunda galibiyetleri her zaman bulsak da bulmasak da ama her dem gönlümüzde ve yüreğimizde taşıdığımız Türkiye sevdasının her zerresini hep taşımışızdır” diyen Aydın, “Türk Eğitim-Sen ve onun kutlu mücadelesi ; büyük bir inancın, büyük bir mefkureye bağlılığın sendikal izdüşümüdür. Türk milletinin bütün ulvi ve yüce değerlerini sendikal mücadelemize katarak her adım ve tavrımızı bu ölçülerde yapmanın derdine düştük.

Bu büyük mücadelede büyük bir fedakarlıkla ailesine ayıracağı zamanları Türk Eğitim Sen idealine adayan il yöneticilerimize, ilçe başkanlarımıza, Üniversite yönetimimize, ilçe yöneticilerimize, kurum temsilcilerimize, kadın komisyonlarımıza, bütün üyelerimize hassaten teşekkür ediyorum. Böyle inanmış dava adamları ile aynı yolda yürümekten dolayı bahtiyarım. Bir kez daha Sağ olun ve hep var olun” ifadelerine yer verdi.

Aydın açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

İSTİKRARLI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Bugün dünden daha güçlüyüz! Baskılara ve tehditlere boyun eğmeyen, menfaatleri için mevzi almayan, geleceğine sahip çıkan, hak ve adalet mücadelemizde bizden desteğini esirgemeyen bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Sizler, ahlakın ve vicdanın zulme diklenen gür sesi oldunuz. Hakkı üstün tutma mücadelemize, duruşunuzla ve cesaretinizle ortak oldunuz.

Mülkte adalet, kamuda liyakat ve Türk Milletine sadakat hizmet parolasının bayraktarı olan sendikamız Çorum yerelinde ve Türkiye genelinde hizmet sendikacılığında lokomotif olma görevini başarıyla sürdürmektedir.

TÜRK EĞİTİM-SEN ÇORUM ŞUBEDE 2934 KOCA KOCA YÜREKLERİZ

Bu yılki Çorum mutabakat metinlerinde Türk Eğitim Sen Çorum şubesi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2630, Hitit Üniversitesi 304 olmak üzere toplam 2934 yürekli, nitelikli ve Türkiye Sevdalısı üyemizle birlikte bayrak direği gibi yer aldık. Tek tek hepsine saygılarımı sunuyorum. Geçen yıldan buyana Şube Yetki alanımızda 428 yeni üye kaydı gerçekleştirerek 219 artış sağladık. Çorum Merkez ve 7 ilçemizde yetkiyi aldık.Türk Eğitim-Sen’in mücadelesinde alın teri vardır, çile vardır, azim vardır, ümit vardır.

Sosyal medya hesaplarında Utanmadan, yüzleri hiç kızarmadan, bizim eridiğimizden bahsedenler, son dört yılın sayılarına baksınlar. Belki o zaman kendilerinin değil, korkularının büyüdüğünün farkına varacaklardır. Camiamızın desteği, Allah’ın da izni ve yardımıyla inananlar ordusu gümbür gümbür gelmektedir. Liyakatsizliği seçenler için kaybetme korkusu ve kaygısıyla yaşamak bu saatten sonra artık bir seçim değil kaderdir.

durumu çıkarları için kullananlara fırsat vermeme gayretimizi hep sürdüreceğiz. Hak haklının oluncaya kadar mücadelemiz devam edeceğiz. "Bizim ilkemiz, önce ülkemiz" diyerek inandığı değerler adına mücadelesine devam eden, bu mücadelemizde bizlere güç veren büyük Türk Eğitim-Sen ailesine mensup eğitim çalışanı arkadaşlarımıza selam olsun. İyi ki Türk Eğitim-Sen Var! İyi ki sizler varsınız! Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.”