Azime Çiftçi, ilk olarak Mecitözü Halk Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştirerek kursiyerlerle ve kurs öğreticileri ile sohbet ederek el emeği, göz nuru ürünleri bizzat inceleyip, faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada kursiyerlerle bir araya gelen Azime Çiftçi, emek verilen ürünlerin farklı ve bir o kadar güzel sunumlarıyla yöremizin kültürünü ön plana çıkardığını belirterek, nakışlarıyla, süslemeleriyle, kültürümüze ait ögelerle süslenmiş bu ürünlerimizin kültürümüzü canlı tuttuğunu ve ailelerimize de ekonomik olarak katkı sağladığını belirtti.

Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslara katılan kursiyerler gösterdiği yakın ilgi ve ziyaretlerinden dolayı Azime Çiftçi’ye teşekkürlerini sunarak, duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Halk Eğitim Merkezi ziyareti sonrasında Geykoca Köyü ve Köprübaşı Köyünü de ziyaret eden Azime Çiftçi, köyde yaşayan kadınların, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Gerçekleştirilen ziyarete; Vali Yardımcısı Tamer Orhan’ın eşi Gülşen Orhan, -İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülser’in eşi Füsun Gülser ve Mecitözü Kaymakamı Murat Yayabaşı’nın eşi de katıldı.