Çorumlu mobilyacı ve marangoz esnafı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Ağaç İşleme Makineleri ve 2012 İNTERMOB Fuarı’na katıldı.
Geçtiğimiz Pazartesi günü Mobilyacılar Odası ve Marangozlar Odası tarafından organize edilen fuara Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda mobilyacı ve marangoz esnafı katıldı.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen firmaların ürünlerinin teşhir edildiği ve tanıtıldığı fuara Çorum’dan da katılım yüksek oldu. Çorum’dan 2 otobüsün kaldırıldığı fuarda mobilyacı ve marangoz esnafı mesleklerini ilgilendiren son teknoloji makine ve ekipmanları yerinde görme fırsatı buldu.
Çorumlu esnaf, fuarın her alanını en ince detayları ile gezerken, Çorumlulara en iyi hizmeti sunmak amacıyla sergilenmekte olan ürünler hakkında yetkililerden bilgiler aldı, edindikleri bilgi ve birikimleri ile Çorum’a dolu dolu dönmenin mutluluğunu yaşadı.
Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç ve Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, fuarların Çorumlu esnaf ve sanatkârların ufkunu açtığını ifade ederlerken, gelecek yıllarda da mesleklerini ilgilendiren fuarlara katılmaya devam edeceklerinin mesajını verdiler.