Çorum Bahçelievler merkezli Lila Pasta Restaurant, 17 yıldan bu yana büyük küçük herkese hitap ediyor. Yılların verdiği tecrübe ile yepyeni bir anlayışla farklı ürünlerin olduğu Lila plus gastro market geçtiğimiz pazartesi dualarla İlhan Gürel Caddesi üzerine açıldı.

Modern iç mimarisi ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine en iyi lezzeti sunmak için uzun süren araştırmalar sonucu farklı tatları biraya getirdi.

Yeni işletmeleri için bilgi veren Volkan Hamoğlu, Lila Plus Gastro market; herkes tarafından çok sevilen pasta -börek -baklava gruplarına ek olarak et ve peynir şarküterisi, zeytinyağlılar meze grubu, organik ve katkısız ürünler, bebek beslenme ürünleri ,zeytin ve zeytinyağlılar , ayrıca Hışıroğlu kuruyemiş’in taze ve kaliteli kuruyemişlerininde mağazada bulunduğunu, birbirinden lezzetli kuru meyvelerinde olduğunu sözlerine ekledi.

Uzun süren Gastro - Fizyon mutfak araştırmalarından sonra gurme şarküterimizi oluşturduk. Örneğin coğrafi işaretli yöresel peynirler, Hollanda peynirleri, Fransız peynirleri, dünya çapında bilenen tüm ithal peynirlerin ürünleri arasında belirten Hamoğlu, et bölümlerinin ise özel sucuklar, pastırma (Kayseri-Kastamonu) ,dana salam, mangallık dana sosisler, füme etler, kurutulmuş etlerle müşterilerinin hizmetinde olduğunun ifade etti.

Gluten alerjisi, Çölyak hastalığı, diyabet, bebek anne beslenme ürünleri, atalık tohumlardan oluşan bakliyat ürünleri, farklı tatlar için baharat ve tuz arayışı içinde olanları da unutmadıklarını belirterek özenle seçilmiş ihtiyaca yönelik ürünlerinin mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

Aynı zamanda ön bahçe kısımlarını pandemi nedeniyle kapalı olduğunu,normalleşme sürecinde faaliyete geçeceğini söyledi. Her gün 10:00 -22:00 arası açık olduklarını, ve ilerleyen günlerde paket servislerinin de mevcut olacağını söyledi.