Saatcı ziyarette yaptığı açıklamalarda "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplumun büyük bir kısmına hizmet eden ve hizmet edilen kesimlerin devletin ve çalışanların şefkat eline muhtaç kimselerden olması, yapılan görevleri, verilen hizmetleri yüceltmektedir.

Devletimizin her geçen gün bu kesimlere sosyal devlet olmanın gereği olarak daha iyi imkânlar sağlanması için imkânlarını seferber etmesini takdirle karşılıyoruz. Devletimiz sosyal hizmetler alanında önemli adımlar atmakta ve yıllarca el atılamayan zorlu işlerin üstesinden gelmektedir” dedi.

“Adından anlaşılacağı gibi sosyal hizmetler sınırlı bir saha olmayıp, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir sahadır. İnsanı yaratandan dolayı sevmenin, onlara özveri ve fedakârlık çevresinde hizmet etmenin bilinciyle hareket edilmelisi gereken kurumların başında gelmektedir” diyen Saatcı, “Hayatı anlama, tanıma ve şükretme noktasında İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren, Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezleri her vatandaşımız tarafından ziyaret edilmesi gereken nadir kurumlardan bir tanesidir. Bu duygu ve düşünceyle orada çalışmak o insanlara yardımcı olmak takdire şayan bir hizmettir. Bu nedenle bu merkezde çalışanların samimiyeti, özverisi ve fedakârlığı çok önemlidir.

Kurum yöneticilerine ve çalışanlarına bu bilince sahip olarak verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak bu kadar özverili hizmet veren kurum çalışanlarımıza özlük, sosyal ve mali haklar konusunda hak ettikleri imkanlar sağlanmalı, bu hizmetlerin karşılığında kurum çalışanlarının memnuniyeti ve motivasyonu için gereken iyileştirmeler yetkililer tarafından ivedilikle sağlanmalıdır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları sendika olarak çok önem verdiğimiz ve çalışanların sıkıntılarının giderilmesi için mücadele ettiğimiz ve etmeye devam edeceğimiz kurumlarımızdandır. Bu nedenle Sağlık-Sen Çorum şubesi olarak müdür beyin Çorum’a ve Çorumlulara yapacağı bütün hizmetlerde talepte bulunması halinde kendilerine destek olacağımızın bilinmesini istiyorum” açıklamalarında bulundu

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ahmet Saatcı ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.