Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak ile Çorum ÇÖLYAK Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak, Yönetim Kurulu Üyesi Sıdtık Veldet ve Kadir Demir’den oluşan bir heyet ile Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’yu TBMM’de makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çorum Çölyak Derneği’nin çalışmaları ve çölyak hastalarının ihtiyaçları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Fatma Müjgan Demir; ” Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’yu ziyaret ederek derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Gerçekleştireceğimiz projelere desteklerini istedik. Bize karşı büyük ilgi gösteren ve çok samimi davranan Milletvekilimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerini geçen ay Çorum’da da ziyaret ettik ve glutensiz ürün imalatı hakkında görüşmüştük. Çölyaklıların hayatını kolaylaştıracak gelşmelerin olabilmesi için bu istişarelerimiz çok önemli. Bu fırsatı bize veren Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu misafirlerinin çalışmalarında başarılar diledi.