Kamil Koç Çorum Şubesi Evlüce Otomotiv otobüs filosunu güçlendiriyor. Firma bünyesine 7 yeni otobüs daha kattı.
Konu hakkında bilgi veren Kamil Koç Otobüsleri Çorum İşletmecisi Ali Evlüce araç filosuna 7 adet yeni aracı daha kattıklarını ifade ederek, toplam 13 adet olan otobüs adetini 7 adet daha ekleyerek 20’ye çıkarttıklarını belirtti. Filoda yer alan otobüslerin tamamen son model ve konforlu araçlar olduğunu kaydeden Evlüce, Çorumlu müşterilerine daha konforlu ve güvenli hizmet vermek istediklerini söyledi.
“Bugüne kadar Çorum halkının işletmemize göstermiş olduğu ilgi, alaka ve destekten dolayı bu araçları filomuza ilave etmeyi uygun gördük” diyen Evlüce, “Rahatınıza Bakın Kamil Koç Çorum'da sloganı ile yola çıkan firmamız üstün hizmet kalitesi ve konforuyla Çorumda hizmet vermeye devam ediyor. İlk etapta Çorum’dan karşılıklı olarak İstanbul - Ankara - İzmir - Bursa ve Antalya yönlerine seferler başlatan firmamız yeni oluşan hatları Bodrum, Didim, Marmaris ve Çanakkale ile günde 21 karşılıklı seferle yolcularının hizmetindedir. Tamamı kişiye özel ekranlarla donatılan araçlarımızla yolcuların kendilerini özel hissedecekleri her türlü ayrıntıyı sahiptir.
‘Rahat Hat’ olarak adlandırdığımız VİP araçları da Çorum halkının hizmetine sunduk. Gördüğü ilgi ve talep doğrultusunda, gün geçtikçe daha fazla araçla güçlendirilen Rahat Hat filomuz, tüm konforu ve özellikleri yanında, uygun fiyatıyla da ilgi çekiyor. Tamamı kişiye özel ekranlarla donatılmış olan Rahat seferlerinde ücretsiz olarak verilen hizmetlerimiz arasında cep telefonuyla konuşabilme, şarj edebilme, diz üstü bilgisayarlarla internete bağlanabilme, azaltılmış oturma düzeniyle tekli/çiftli deri koltuklar ve özel yastıklarla daha konforlu seyahat edebilme, dijital uydu bağlantısı Lig Tv ile çok seçenekli televizyon izleyebilme, kişiye özel kulalıklarla müzik kanallarını dinleme gibi hizmetler sunuyoruz” dedi.