AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, mübarek Kadir Gecesi'nin tüm insanları birlik, beraberlik, bereket, yardımlaşma ve paylaşma ikliminde birleştirmesini, daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni etti.
Milletvekili Ceylan, bir mesaj yayınlayarak tüm Çorum halkının ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutladı.
Ceylan, "Bereket ve huzur içerisinde geçirmekte olduğumuz mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızla birlikte bir çok ilahi hikmeti içinde barındıran mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kadir Gecesi’nde kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim yeryüzünü şereflendirmiş, dünyamızı nuruyla aydınlatmıştır. Bu kitap ki tüm insanlığın rehberi olmuş insanlara insanca yaşamayı öğretmiş, onun ışığı altında tüm insanlık aydınlık günlere kavuşmuştur. Kıyamete kadar da yüce kitabımız Kuran-ı Kerim insanlığın ve Müslümanlığın rehberi olmaya devam edecektir" ifadesini kullandı.
Ceylan, mesajını şu şekilde sürdürdü:
"Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerimin indirilmeye başlandığı gecedir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için büyük bir fırsattır.
Bu gecenin hepimizi birlik, beraberlik, barış, kardeşlik, bereket, yardımlaşma ve paylaşma ikliminde birleştirmesini, daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyor, Çorumlu hemşehrilerimizin ve tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi'ni kutluyorum."