İslam Hukukçusu Çorumlu akademisyen Prof. Dr. Hayrettin Karaman, Hitit Üniversitesi tarafından düzenlenen bir söyleşi kapsamında İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda öğrencilerle buluştu.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde gençlerle söyleşi yapan Hayrettin Karaman'ın programına Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.

Program sonunda Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk tarafından Hayrettin Karaman'a bir tablo hediye edildi.

ÇORUMLU OBASINI GEZDİ

Hayrettin Karaman ayrıca Çorum Belediyesi tarafından yeni hizmete açılan Çorumlu Obasını, Dikiciler Arastası ve Tarihi Velipaşa Hanı’nı da gezdi.

Başkan Aşgın, Karaman’a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Ülkemizin önemli ilim adamlarından, değerli hemşehrimiz ve büyüğümüz Prof. Dr. Hayrettin Karaman hocamızı şehrimizde ağırladık; Çorumlu Obası Gençlik Kampı, Dikiciler Arastası ve Tarihi Velipaşa Hanı’mızı gezdik. Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde hocalarımız, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizle bir araya geldik” dedi.